Neolife Golden Booster 1liter

4.850Ft Áraink bruttó árak, tartalmazzák az ÁFAt

Készleten

Leírás

1 liter koncentrátum Booster Mosószer-adalék, hatásfokozó.

Neolife Golden Booster terméke megfelel a tisztítószerekkel szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak is; szerkezetükben támadja meg és szétoszlatja a makacs szennyeződéseket, amire más szerek nem képesek.

Kitűnően használható fehérítőként és folttisztítóként valamint nagyszerű gépi mosogatószer- és szőnyegtisztító-adalék. Annyira sokoldalú, hogy használható háztartási készülékek, csempe, és műanyag felületek tisztítására és fényesítésére. Egyáltalán nem mérgező és nem irritáló tisztítószer.

A kemény víznek felróható negatív hatásokat megszünteti, amennyiben mosószeradalékként használjuk.

Használható mosószeradalékként. Különösen makacs szennyeződések esetében is hatékonyan növeli a hagyományos mosószerek tisztító erejét.

Kitűnő elő-folteltávolító, még a fehérnemű legmakacsabb szennyeződéseit is eltávolítja.

Biztonsággal használható bármely mosható felület tisztítására. Nem mérgező, és nem irritálja a bőrt.


INGREDIENTS: AQUA, C12-C15 FATTY ALCOHOL ETHOXYLATED (9EO), DODECYLBENZENE SULFONIC ACID, PPG-2 METHYLETHER, TETRASODIUM EDTA, TRIETHANOLAMINE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, COCAMIDE DEA, CI 42051.

Adjanak 15-20 ml Boostert a szennyeshez. Kifejezetten makacs foltok, szennyeződések eltávolításához ajánlatos 1:10-es oldatát közvetlenül a kérdéses helyre permetezni. Felmosáshoz, ajtó- és ablaktisztításhoz a hagyományos tisztítószeres vízhez adjanak vödrönként egy kanál Boostert. Bármilyen mosószerrel együtt használható.

Törzsvásárlói ára: 4.360,-Ft (1:10 hígítás esetén csak 396,-Ft/liter)

A termék pontértéke: 10 pont

Ne feledje, 30 ponttól ingyenes törzsvásárlói tagság jár!

Amennyiben szeretne webáruházunk törzsvásárlója lenni és a továbbiakban kedvezményes áron vásárolni, rendeljen termékeink közül minimum 30 pont értékben és megrendeléskor írja a megjegyzés rovatba: „ingyenes törzsvásárlói tagságot kérek”!

100 pont felett a törzsvásárlói megrendelését ingyen szállítjuk ki Önnek!

 Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide …