Lenmaglisztes zsemle vagy bagett Teljes nézet

Lenmaglisztes zsemle vagy bagett

(Laktóz és cukormentes, paleolit, vegetáriánus)

Bővebb leírás

Ehhez a termékhez nem jár jutalom pont.


Lenmaglisztes zsemle vagy bagett <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt; color: #003300;">Hozzávalók:</span></pre> <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt; color: #003300;">8 evőkanál lenmagliszt</span></pre> <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt; color: #003300;">1 kávéskanál szódabikarbóna</span></pre> <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt; color: #003300;">2-3 csipet só</span></pre> <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt; color: #003300;">1 csipet xilit</span></pre> <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt; color: #003300;">2 tojás </span></pre> <pre><span style="color: #003300;"><span style="color: #001e00; font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;">magkeverék </span></span><span style="color: #001e00; font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium; line-height: 1.5em;">vagy szezán mag </span><span style="color: #001e00; font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium; line-height: 1.5em;">a tetejére </span></pre> <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; line-height: 1.5em; font-size: 12pt; color: #003300;"><br /></span></pre> <pre><span style="color: #003300;"><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; line-height: 1.5em; font-size: 12pt;">Elkészítése: Külön </span><span style="font-size: 12pt;"><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; line-height: 1.5em;">a </span><span style="font-family: 'Times New Roman', serif;">száraz összetev</span><span style="line-height: 1.5em;">ő</span><span style="font-family: 'Times New Roman', serif;">ket összekeverjük, majd hozzá adjuk a 2 tojást. </span></span></span></pre> <pre><span style="color: #003300;"><span style="font-size: 12pt;"><span style="font-family: 'Times New Roman', serif;">A</span></span><span style="font-size: 12pt; line-height: 1.5em; font-family: 'Times New Roman', serif;">z egészet összedolgozzuk.</span><span style="font-size: 12pt; line-height: 1.5em; font-family: 'Times New Roman', serif;">Keverhetjük a lenmaglisztet zabpehelyliszttel is</span></span></pre> <pre><span style="font-size: 12pt; line-height: 1.5em; font-family: 'Times New Roman', serif; color: #003300;">akár felel-fele arányban. Fél órára a hűtőbe tesszük állni. Kicsit így még keményedik.</span></pre> <pre><span style="font-size: 12pt; line-height: 1.5em; font-family: 'Times New Roman', serif; color: #003300;">Ha nagyon lágy maradt, tehetünk még hozzá 1-2 evőkanál lenmaglisztet, hogy formázható legyen.</span></pre> <pre><span style="font-size: 12pt; line-height: 1.5em; font-family: 'Times New Roman', serif; color: #003300;">Formázhatunk zsemlét vagy bagettet belőle. Ez a mennyiség 2 kis zsemlére vagy bagettre elég. </span></pre> <pre><span style="font-size: 12pt; line-height: 1.5em; font-family: 'Times New Roman', serif; color: #003300;">Ha többet szeretnénk, duplázzuk a mennyiséget. Forgassuk bele a magkeverékbe vagy szezán magba,</span></pre> <pre><span style="color: #003300;"><span style="font-size: 12pt; line-height: 1.5em; font-family: 'Times New Roman', serif;">és </span><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt; line-height: 1.5em;">180°C -on kb. 10-15 percet sütjük sütőpapíron.</span></span></pre> <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt; color: #003300;"><br /></span></pre> <pre><span style="font-family: 'Times New Roman', serif;"><span style="font-size: 12pt; color: #003300;">Jó étvágyat kíván a <a href="http://www.live-natural.hu/"><span style="color: #003300;">www.live-natural.hu</span></a></span><br /></span></pre>
0 Ft

Hozzávalók:
8 evőkanál lenmagliszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
2-3 csipet só
1 csipet xilit
2 tojás 
magkeverék vagy szezán mag a tetejére 

Elkészítése: Külön a száraz összetevőket összekeverjük, majd hozzá adjuk a 2 tojást. 
Az egészet összedolgozzuk.Keverhetjük a lenmaglisztet zabpehelyliszttel is
akár felel-fele arányban. Fél órára a hűtőbe tesszük állni. Kicsit így még keményedik.
Ha nagyon lágy maradt, tehetünk még hozzá 1-2 evőkanál lenmaglisztet, hogy formázható legyen.
Formázhatunk zsemlét vagy bagettet belőle. Ez a mennyiség 2 kis zsemlére vagy bagettre elég. 
Ha többet szeretnénk, duplázzuk a mennyiséget. Forgassuk bele a magkeverékbe vagy szezán magba,
és 180°C -on kb. 10-15 percet sütjük sütőpapíron.

Jó étvágyat kíván a www.live-natural.hu

Írja meg véleményét

Lenmaglisztes zsemle vagy bagett

Lenmaglisztes zsemle vagy bagett

Írja meg véleményét

Legutobbi cikkek




Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.