Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, (www.live-natural.hu) figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 • Üzemeltetői adatok ismertetése

• Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

• A kínált termékek kategória besorolása

• Rendelési információk ismertetése

• A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk

• Rendelés lépéseinek bemutatása

• A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése

• Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

• Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése

• Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

• Jótállási, garanciális információk, tudnivalók

• Az elállási jog ismertetése

• Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató

• Adatkezelési információk

 Üzemeltetői adatok ismertetése

    1.            A www.live-natural.hu online áruházat a Coolkids Bt. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató")

     2.            A Szolgáltató cégneve: Coolkids Kereskedelmi és szolgáltató Bt.    A Szolgáltató rövidített neve: Coolkids Bt.

     3.            A Szolgáltató székhelye: 5600 Békéscsaba, Gyóni Géza u. 5. 4/10.

     4.            A Szolgáltató (Cg:04-06-009292, bejegyezve 2016.05.17-én a Gyulai Törvényszék Cégbírósága által, adószám: 25559496-1-04), fő tevékenysége: Csomagküldő, internetes kiskereskedelem.

     5.            Szerződés nyelve: Magyar

     6.            Elektronikus elérhetőség: info@live-natural.hu

     7.            Telefonos elérhetőség: +36 30 860 1039

     8.            A Szolgáltató adatvédelmi nyilvántartási azonosítója: NAIH-53854/2012.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Békéscsabai megrendelőink ingyenes házhoz szállítással vehetik át megrendelésüket előre egyeztetett helyen és időpontban.

Természetes alapanyagú étrend kiegészítőket, tisztítószereket és bőrápolási termékeket kínálunk. Egészséggel kapcsolatos információkat, cikkeket, tapasztalatokat olvashat oldalunkon.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Étrend kiegészítők, Bőr- és testápolás, Háztartási és ipari tisztítószerek, testsúly csökkenés, sport, egészség megőrző programjaink, összes termékünk.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát (webáruházunknál 0%Áfa), azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! Az árak forintban értendőek.

Rendelési információk

A vásárlás csak regisztrációval lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

Ha önnek van már törzsvásárlói tagsága amit más GNLD forgalmazónál váltott ki korábban, vagy már GNLD forgalmazó egy másik szponzornál, (a GNLD Viselkedési Normák 7. pontja alapján) nem vásárolhat webáruházunkban!

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül, vagy átutalásos fizetés esetén az utalás beérkeztét követő 2 munkanapon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

  • Tegye a kosarába a kiválasztott tételeket a termék melletti KOSÁRBA gomb megnyomásával
  • Kattintson a fenti KOSÁR-ra vagy nyomja meg a FIZETÉS gombot, majd kosara megnyitásakor ellenőrizheti megrendelt tételeit. Kattintson a lap alján található KÖVETKEZŐ gombra.
  • Ha még nem regisztráltál itt megteheti, vagy beírhatja regisztrált felhasználónevét, jelszavát
  • Adja meg a szállítási címet, majd kattintson a KÖVETKEZŐ gombra
  • Válassza ki a szállítási módot, olvassa el a szállítási és fizetési feltételeket, majd jelölje be ha elfogadja azokat, és kattitson a KÖVETKEZŐ gombra
  • Válassza ki a fizetési módot, majd kattintsin a MEGERŐSÍTEM A MEGRENDELÉSEM gombra

 

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül nem lehetséges!Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat esetleges adatbeviteli hibák technikai módosításának, jelzésének lehetőségéről! Külön felhívjuk a megrendelő figyelmét a telefonszám, és az e-mail cím pontos megadására, ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel, és a megrendelés teljesítése. Az email-ben történő vissza igazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a megrendeléskor bejelölt előre utalással cégünk bankszámlaszámlára (Elektronikus fizetés), vagy utánvétes fizetéssel kézhezvételkor csomag átvételekor kell kifizetni, vagy Paypal-on történő fizetés paypal regisztrációval rendelkezők részére.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon vagy termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit kisebb csomagoknál a Magyar Posta Zrt. Nagyobbaknál a Trans o Flex Kft. Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A Posta egyszeri kézbesítést kísérel meg, majd 5 napig tárolja. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díj 1.000,-Ft, valamint 40.000,-Ft feletti vásárlás esetén Díjmentes.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben 8 napon belül át tudja utalni a megrendelésének összegét, vagy a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban.

Törzsvásárlói tagfelvételi kérelem

- A regisztrációtól kezdődően a GNLD Tagok a mindenkori GNLD Tagok részére kiadott árjegyzékben feltüntetett kedvezményes árakon, vagy webáruházi bejelentkezési utáni tagi kedvezményes árakon vásárolhat a www.live-natural.hu webáruházunkban, vagy közvetlenük a GNLD International Kft.-től.

- A GNLD Tag kérheti a megrendeléseinek akár ingyenes házhozszállítását amint megrendelésének összege meghaladja a 40.000,-Ft-ot, vagy a 100 pontot. A termékek pontértékét a termék leírás részben találja minden termék esetében.

- A GNLD Tag a megvásárolt termékeket nem viszontértékesítheti, a termékeinkkel kereskedelmi tevékenységet nem folytathat.

- A GNLD Tag a vásárlásai/forgalma után semmilyen további visszatérítésre nem jogosult, kivéve a webáruházunkban történő vásárlás esetén kapott hűségpontok.

- A GNLD Tagság 12 hónapig érvényes, és a mindenkori legutolsó vásárlástól újra 12 hónapig autómatikusan 12 hónapig érvényes marad.

A vevő jelen Szerződési feltételek elfogadásával kijelenti, hogy a regisztrációkor megadott adatok a valóságnak megfelelnek, és egyben hozzájárul, hogy a GNLD International Kft. a vevő adatait kezelje a tagsági, szállítási és ehhez kapcsolódó egyéb szerződéses jogviszonyok teljesítésének érdekében.

Disztribútori (forgalmazói) regisztráció

Disztribútori regisztrációhoz e-mailbe küldjük az Általános szerződési feltételeket tartalmazó formanyomtatványt, melyet elolvasás után kitöltve, aláírva tudunk elfogadni. A regisztráció csak ezt követően érvényes.

A szolgáltatás igénybevétele

1. A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók által megrendelt termékeket a megrendelésben rögzített határidőn belül leszállítsa. Mindazonáltal azon - elsődlegesen egyedi - megrendelt termékek esetében, amelyeket a Szolgáltató külső partnertől szerez be, előfordulhat, hogy a megrendelt terméket a Szolgáltató partnere időközben értékesítette. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

 - A terméket saját költségén küldje vissza a Coolkids Bt. címére (5600 Békéscsaba, Gyóni G. u. 5. 4/10.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült egyéb költségeket. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

 - Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

 - Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

3. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

4. A Live-Natural.hu megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet irányadóak.

5. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a www.live-natural.hu oldalon a Szállítási ési feltételek - Súgó menüpontban olvashatóak.

Egyéb rendelkezések

1. A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

2. A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

3. A Felhasználó feliratkozhat a live-natural.hu oldalon a hírlevelére. A feliratkozással a Felhasználó elfogadja a live-natural adatkezelési szabályzatát és hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Szolgáltató adatkezelési céllal használja.

4. A felhasználó a hírlevél önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.

5. A live-natural magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét .

6. A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

7. Fogyasztói panaszügyintézés írásban történik, az info@live-natural.hu címen.

8. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.Legutobbi cikkek
Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.