A Live-Natural.hu a GNLD független termékforgalmazójaként segíti Önt otthonába juttatni a GNLD termékeit, egészség megőrzési információval ellátni, tájékoztatni akár napi szinten is.

 Tudjon meg többet a GNLD-ről

1958 óta a teljes értékű alapanyagokból készült NeoLife étrend-kiegészítőink, a tudományosan kidolgozott Nutriance bőr-és testápolóink valamint a környzetkímélő Golden Home Care háztartási tisztítószereink az egész család egészségét, biztonságát szolgálják. 

Az a küldetésünk, hogy jobbá tegyük az emberek életét egyedi, magas minőségű  termékeink és kiváló értékesi rendszerünk révén.

Egy globális, egészségmegőrzéssel foglalkozó társaság vagyunk. Elköteleztük magunkat amellett, hogy segítünk az embereknek abban, hogy saját kezükbe vegyék jólétüket, nemcsak egsézségileg, hanem pénzügyileg is. 50 évre visszatekintő múlttal és tapasztalatokkal több mint 50 országban vagyunk jelen, a közösen elért  sikerekből generációkon át előnyökhöz juthat az Ön egész családja!

Helyesen élni többet jelent, mint jó egészségnek örvendeni. Azt jelenti, odafigyelni az egészségére, törődni személyes fejlődésével, és biztosítani anyagi jövőjét. Egy olyan korban, amikor az embereknek nyomasztóan sok kihívással kell szembenézniük, megtiszteltetésnek tartjuk, hogy időt szán arra, hogy közelebbről vet egy pillantást a GNLD-re, arra a cégre és közösségre, amely segíteni szeretne Önnek abban, hogy egészségesebben éljen. Bízunk abban, hogy rá fog jönni, a GNLD segít másoknak abban, hogy a legjobban élhessenek, kiemelkedő termékeket, dinamikus vezetőkből álló csapatot és korlátlan lehetőségeket kínálva.

VIDEO (angol):


GNLD KÉPVISELETEK VILÁGSZERTE

http://hu.gnld.com/hu-HU/about/AroundTheWorld

TÖRTÉNETÜNKJerry

Fiatal fiúként, Jerry súlyos asztmában és allergiában szenvedett. A végeláthatatlan orvosi és kórházi kezelések nem javítottak egészségi állapotán, egészen addig amíg édesanyja minőségi étrend-kiegészítőket nem fedezett fel. Jerry ekkor tapasztalta először milyen fontos szerepet játszhatnak ezek a termékek az egészség visszanyerésében. Mivel nagyon szeretett volna másokon is segíteni, Jerry elkezdte a környezetében élőkkel is megosztani tapasztalatait és rájött, hogy sok embernek lehet szüksége egy alternatívára bizonyos táplálkozási hiányosságok pótlására. Felfedezte, hogy minőségi termékek kézről-kézre adása az alapja egy pénzügyileg jövedelmező, otthon végezhető üzleti vállalkozásnak. Jerry ma egy dollár multimilliomos céget vezet és hisz abban, hogy a nagyszerű emberek, nagyszerű termékek és nagyszerű lehetőség kombinációja határtalan lehetőségeket rejt magában.

 VIDEO (angol):

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

A GNLD termékek természetes, tudományosan kidolgozott termékek. Teljes értékű alapanyagokat használunk, termékeink az emberi táplálékláncban jelen levő összetevőkből készülnek, világszerte ismert tudósok és táplálkozástudományi szakemberek dolgozzák ki.

Alapító Emeritus tag,SAB, Ph.D., Sc.D., D-ATS, toxikológus, farmakológus, tíz tudományos társaság tagja, tanácsadó Egészségügyi Világszervezet 

A nemzetközileg elismert toxikológus és rákkutató, dr. Furst hozta létre a Stanford Cancer Chemotherapy Laboratory-t és 50 éven át e betegség megelőzésének élenjáró kutatója volt. Sok GNLD termék mögött az ő úttörő felfedezései állnak.

A GNLD Tudományos Tanácsadó Testületét 1976-ban alapította dr. Furst, eredetileg a NeoLife étrend-kiegészítő családdal. Jelenleg a világszerte ismert tudósokból és kutatókból álló világháló élén álló testület dolgozza ki a teljes GNLD termékskálát. A SAB védjegy a biztonságos és hatékony termékek szinonimája.

Anjana Srivastava M.S., M.B.A.

Ügyvezető alelnök, Termék, Tudomány & Technológia Természettudományok, Botanika

John R. Miller

Termék Technológia, kutató
a New York Academy of Sciences and Society of Cosmetic Chemists tagja

Fred G. Hooper Ph.D.

biokémikus, táplálkozástudományi szakember, termékfejlesztő, író & lektoráló

Laszlo P. Somogyi Ph.D.

táplálkozástudományi szakember és tudós Fellow, Institute of Food Technologists

Arianna Carughi Ph.D., C.N.S.

Táplálkozástudományi szakember, Stanford Fellow

David Shepherd Ph.D.

Mikrobiológus, élelmiszeripari szakember és fitokémikus

Diane E. Clayton Ph.D.

Biokémikus,táplálkozástudományi szakember, terapeuta

Mark Lowman Director

Új termékek kidolgozásáért felelős igazgató, az American Association of Pharmaceutical Scientists tagja

 

 


Legutobbi cikkek
Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.