Legyen a www.live-natural.hu (Coolkids Bt.) törzsvásárlója. Törzsvásárlói regisztráció megvásárlása után (vásárlási lehetőséget megtalálja a termékeink között) lehetősége nyílik átlagos 15-17% kedvezménnyel vásárolni webáruházunkban. A kedvezmény a fogyasztói árból értendő! Webáruházunkban minden termék leírás alján tájékozódhat a pontos, kedvezményes törzsvásárlói árról! Minden vásárlás után automatikusan 1 évvel hosszabbodik a törzsvásárlói státusza. Minimum rendelés vagy egyéb kötelezettsége nincs!

Ingyenes Törzsvásárlói tagságra jogosult, amennyiben a megvásárolt termékeinek pontértéke 30 pont feletti. A termékek pontértéke a termék leírások alján található. Ingyenes tagságnál e-mailben igazoljuk vissza az új kedvezményes árat!

A törzstörzsvásárlói tagságot csak egyszer kell kiváltania. Ha évente legalább 1x vásárol mindig meghosszabbodik automatikusan, így évekig használhatja kedvezményét. Amennyiben több mint 1 évig nem vásárol tőlünk, a tagság megszűnik. Megszűnt tagság bármikor újra kérhető új regisztrációval.

A törvásárlói kedvezményét csak a webáruházunkban leadott rendelésekre válthatja be, más forgalmazóknál nem használható fel. Ha önnek van már törzsvásárlói tagsága amit más GNLD forgalmazónál váltott ki korábban, vagy már GNLD forgalmazó egy másik szponzornál, (a GNLD Viselkedési Normák 7. pontja alapján) nem vásárolhat webáruházunkban! Amint régi  vásárlói tagsága vagy forgalmazói státusza lejár, és újra szeretne regisztrálni nálunk, állunk szíves rendelkezésére.

Törzsvásárlói Tagfelvételi kérelmet megtalálja a termékeink között, minden termékkategória utolsó termékeként.

Szeretném megvásárolni a tagi mappát és ezután törzsvásárlói kedvezménnyel vásárolni ... katt ide

 

VIDEO Termékeinkről (angol):


Legutobbi cikkek
Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.