NeoLife Nutriance Aloe Vera Gél Teljes nézet

NeoLife Nutriance Aloe Vera Gél

100 ml. Aloe Vera gél

Az évszázadok során, világszerte emberek milliói használták a természetes aloé verát bőrük irritációinak csökkentésére. A Nutriance Aloe Vera Gel tiszta aloé vera, kamilla, hárs, búzavirág, és orbáncfű kivonat, allantoin és gyűrűvirág (kalendula) gazdag kombinációjával serkenti a sejtmegújulást, B5-provitamin (Pantenol) tartalma pedig lággyá varázsolja a bőrt.

Bővebb leírás

316

3 690 Ft

Kedvezmény Kedvezmény!

-500 Ft

4 190 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával 92 hűségpontok. A kosárad összesen 92 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 92 Ft .


NeoLife Nutriance Aloe Vera Gél <p><span><span> Klinikailag bebizonyították, hogy nyugtat, hidratál, és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat. Segít megújítani a külső hatásoknak – napnak, szélnek és hidegnek – túlságosan kitett bőrt. <br /><br /></span></span></p> <p><strong>A kitűnő minőségű aloé vera gél</strong> – a gyűrűvirág, kamilla, búzavirág és orbáncfű hatásával kiegészítve - <strong>rendkívül hatékonyan nyugtatja a napnak, szélnek és hidegnek túlságosan kitett bőrt. </strong></p> <p><strong>Klinikai tesztek bizonyítják, hogy nyugtatja a bőrfelszínt és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat. </strong></p> <p>Az erős napsugárzásnak kitett bőrnek visszaadja rugalmasságát és ragyogását.</p> <p>Az Aloe Vera Gel sejtmegújító hatásáról ismert <strong>allantoint és gyűrűvirágot tartalmaz. </strong></p> <p><strong>Klinikailag bizonyított</strong>, hogy aloé vera, hársfa kivonat és B5-provitamin (pantenol) összetevőivel <strong>pótolja nedvességvesztést és segíti egy hidratációs gát kialakulását. </strong></p> <p>Exkluzív gyógynövénykivonata <strong>hozzájárul, hogy bőrünk puha és rugalmas legyen. </strong></p> <p><strong>A víz alapú formula segít megőrizni a bőrfelület természetes pH-értékét. </strong></p> <p><strong>Hatékonyságát Európa legtekintélyesebb dermatológiai kutatóközpontjában</strong> klinikai tesztekkel igazolták.</p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong>Törzsvásárlói ára: 3.500,-Ft</strong></span></span></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="font-size: 10pt;">A termék pontértéke: 8 pont</span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></p> <p><span style="color: #ff6600;"><a href="http://www.live-natural.hu/content/2-hogyan-lehetek-torzsvasarlo"><span style="color: #ff6600;">Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...</span></a></span></p>
4 190 Ft

15 Other products in the same category

Előző
Következő

Klinikailag bebizonyították, hogy nyugtat, hidratál, és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat. Segít megújítani a külső hatásoknak – napnak, szélnek és hidegnek – túlságosan kitett bőrt.

A kitűnő minőségű aloé vera gél – a gyűrűvirág, kamilla, búzavirág és orbáncfű hatásával kiegészítve - rendkívül hatékonyan nyugtatja a napnak, szélnek és hidegnek túlságosan kitett bőrt.

Klinikai tesztek bizonyítják, hogy nyugtatja a bőrfelszínt és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat.

Az erős napsugárzásnak kitett bőrnek visszaadja rugalmasságát és ragyogását.

Az Aloe Vera Gel sejtmegújító hatásáról ismert allantoint és gyűrűvirágot tartalmaz.

Klinikailag bizonyított, hogy aloé vera, hársfa kivonat és B5-provitamin (pantenol) összetevőivel pótolja nedvességvesztést és segíti egy hidratációs gát kialakulását.

Exkluzív gyógynövénykivonata hozzájárul, hogy bőrünk puha és rugalmas legyen.

A víz alapú formula segít megőrizni a bőrfelület természetes pH-értékét.

Hatékonyságát Európa legtekintélyesebb dermatológiai kutatóközpontjában klinikai tesztekkel igazolták.

Törzsvásárlói ára: 3.500,-Ft

A termék pontértéke: 8 pont

Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...

Írja meg véleményét

NeoLife Nutriance Aloe Vera Gél

NeoLife Nutriance Aloe Vera Gél

Írja meg véleményét

Legutobbi cikkek
Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.