Ultra Moisturizing Cream Teljes nézet

Ultra Moisturizing Cream

75ml Ultra Moisturizing Cream

A normál és száraz bőr hidratálására kidolgozott, tápláló és nyugtató arckrém. Alga kivonatot, árnikát és vörösáfonya magból kivont olajat tartalmaz, támogatja a bőr természetes védekező rendszerét.

Bővebb leírás

365

15 650 Ft

Kedvezmény Kedvezmény!

-500 Ft

16 150 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával 391 hűségpontok. A kosárad összesen 391 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 391 Ft .


Ultra Moisturizing Cream <div class="TabbedBoxInnerContent" style="padding-left: 8px; color: #555555; font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;"> <p></p> <h3 style="padding: 5px 8px;">A termék előnyei</h3> <div class="TabbedBoxInnerContent" style="padding-left: 8px;"> <ul style="margin-top: 1em; margin-bottom: 1em; margin-left: 0px; padding-left: 25px;"> <li>Egy hírneves európai bőrklinikán tesztelték; igazoltan biztonságosnak bizonyult, dermatológiai ellenőrzés alatt a bőr jól tolerálta.</li> <li>Egy hírneves francia intézményben megállapították, hogy a Nutriance Ultra Hydrating Serum jelentősen növeli a bőr hidratáltságát már 30 perccel az alkalmazást követően. Ez a hatás 24 órán át tartott , így igazolódott, hogy a termék hosszú távon hidratál.</li> <li>Az Ultra-Moisturizing Cream hidratálja és táplálja a bőrt.</li> </ul> <p></p> </div> <h3 style="padding: 5px 8px;">Részletes információk</h3> <div class="TabbedBoxInnerContent" style="padding-left: 8px;"> <ul style="margin-top: 1em; margin-bottom: 1em; margin-left: 0px; padding-left: 25px;"> <li>Certified Organic</li> <li>pH 5.3</li> <li>Állatokon nem tesztelték</li> <li>100% vegan</li> <li>Nem-komedogén</li> <li>Parabén mentes</li> </ul> </div> <h3 style="padding: 5px 8px;">Felhasználási javaslat</h3> <div class="TabbedBoxInnerContent" style="padding-left: 8px;"> <p>3. lépés: Aktiválás & Táplálás</p> <p>Használjon egy kis adag Ultra Moisturizing Cream-et a tökéletesen tiszta arcért és nyakért. Használja nappal vagy éjszaka.</p> </div> </div> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong>Törzsvásárlói ára: 14.540,-Ft</strong></span></span></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="font-size: 10pt;">A termék pontértéke: 34 pont</span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></p> <p><span style="color: #ff6600;"><a href="http://www.live-natural.hu/content/2-hogyan-lehetek-torzsvasarlo"><span style="color: #ff6600;">Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...</span></a></span></p>
16 150 Ft

25 Other products in the same category

Előző
KövetkezőA termék előnyei

  • Egy hírneves európai bőrklinikán tesztelték; igazoltan biztonságosnak bizonyult, dermatológiai ellenőrzés alatt a bőr jól tolerálta.
  • Egy hírneves francia intézményben megállapították, hogy a Nutriance Ultra Hydrating Serum jelentősen növeli a bőr hidratáltságát már 30 perccel az alkalmazást követően. Ez a hatás 24 órán át tartott , így igazolódott, hogy a termék hosszú távon hidratál.
  • Az Ultra-Moisturizing Cream hidratálja és táplálja a bőrt.Részletes információk

  • Certified Organic
  • pH 5.3
  • Állatokon nem tesztelték
  • 100% vegan
  • Nem-komedogén
  • Parabén mentes

Felhasználási javaslat

3. lépés: Aktiválás & Táplálás

Használjon egy kis adag Ultra Moisturizing Cream-et a tökéletesen tiszta arcért és nyakért. Használja nappal vagy éjszaka.

Törzsvásárlói ára: 14.540,-Ft

A termék pontértéke: 34 pont

Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...

Írja meg véleményét

Ultra Moisturizing Cream

Ultra Moisturizing Cream

Írja meg véleményét

Legutobbi cikkek
Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.