Ultra Moisturizing Cream Teljes nézet

Ultra Moisturizing Cream

75ml Ultra Moisturizing Cream

A normál és száraz bőr hidratálására kidolgozott, tápláló és nyugtató arckrém. Alga kivonatot, árnikát és vörösáfonya magból kivont olajat tartalmaz, támogatja a bőr természetes védekező rendszerét.

Bővebb leírás

365

15 650 Ft

Kedvezmény Kedvezmény!

-500 Ft

16 150 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával 391 hűségpontok. A kosárad összesen 391 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 391 Ft .


Ultra Moisturizing Cream <div class="TabbedBoxInnerContent" style="padding-left: 8px; color: #555555; font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;"> <p></p> <h3 style="padding: 5px 8px;">A termék előnyei</h3> <div class="TabbedBoxInnerContent" style="padding-left: 8px;"> <ul style="margin-top: 1em; margin-bottom: 1em; margin-left: 0px; padding-left: 25px;"> <li>Egy hírneves európai bőrklinikán tesztelték; igazoltan biztonságosnak bizonyult, dermatológiai ellenőrzés alatt a bőr jól tolerálta.</li> <li>Egy hírneves francia intézményben megállapították, hogy a Nutriance Ultra Hydrating Serum jelentősen növeli a bőr hidratáltságát már 30 perccel az alkalmazást követően. Ez a hatás 24 órán át tartott , így igazolódott, hogy a termék hosszú távon hidratál.</li> <li>Az Ultra-Moisturizing Cream hidratálja és táplálja a bőrt.</li> </ul> <p></p> </div> <h3 style="padding: 5px 8px;">Részletes információk</h3> <div class="TabbedBoxInnerContent" style="padding-left: 8px;"> <ul style="margin-top: 1em; margin-bottom: 1em; margin-left: 0px; padding-left: 25px;"> <li>Certified Organic</li> <li>pH 5.3</li> <li>Állatokon nem tesztelték</li> <li>100% vegan</li> <li>Nem-komedogén</li> <li>Parabén mentes</li> </ul> </div> <h3 style="padding: 5px 8px;">Felhasználási javaslat</h3> <div class="TabbedBoxInnerContent" style="padding-left: 8px;"> <p>3. lépés: Aktiválás & Táplálás</p> <p>Használjon egy kis adag Ultra Moisturizing Cream-et a tökéletesen tiszta arcért és nyakért. Használja nappal vagy éjszaka.</p> </div> </div> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong>Törzsvásárlói ára: 14.540,-Ft</strong></span></span></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="font-size: 10pt;">A termék pontértéke: 34 pont</span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></p> <p><span style="color: #ff6600;"><a href="http://www.live-natural.hu/content/2-hogyan-lehetek-torzsvasarlo"><span style="color: #ff6600;">Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...</span></a></span></p>
16 150 Ft

24 Other products in the same category

Előző
KövetkezőA termék előnyei

  • Egy hírneves európai bőrklinikán tesztelték; igazoltan biztonságosnak bizonyult, dermatológiai ellenőrzés alatt a bőr jól tolerálta.
  • Egy hírneves francia intézményben megállapították, hogy a Nutriance Ultra Hydrating Serum jelentősen növeli a bőr hidratáltságát már 30 perccel az alkalmazást követően. Ez a hatás 24 órán át tartott , így igazolódott, hogy a termék hosszú távon hidratál.
  • Az Ultra-Moisturizing Cream hidratálja és táplálja a bőrt.Részletes információk

  • Certified Organic
  • pH 5.3
  • Állatokon nem tesztelték
  • 100% vegan
  • Nem-komedogén
  • Parabén mentes

Felhasználási javaslat

3. lépés: Aktiválás & Táplálás

Használjon egy kis adag Ultra Moisturizing Cream-et a tökéletesen tiszta arcért és nyakért. Használja nappal vagy éjszaka.

Törzsvásárlói ára: 14.540,-Ft

A termék pontértéke: 34 pont

Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...

Írja meg véleményét

Ultra Moisturizing Cream

Ultra Moisturizing Cream

Írja meg véleményét

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.