Hajdinás hús

Feltoltve:
Hajdinás hús

Hozzávalók:
0,5 kg csirkecomb felkockázva 
2 evőkanál étolaj
1 kisebb vöröshagyma
1 teáskanál só
1 kisebb paradicsom
fél db fehérpaprika
1 teáskanál őrölt pirospaprika
2 tasak konyhakész hajdina
2,5 liter víz (a hajdina főzéséhez)
1 teáskanál só (a hajdina főzéséhez)

Elkészítése:
A felkockázott csirkecombból vöröshagymával, s a többi hozzávalóval pörköltet főzünk, de 
kicsit kevesebb vízzel, mint szoktuk a pörköltet. Kb. fél óra alatt elkészül.

Amíg fő a pörkölt, a 2,5  liter vizet felforraljuk, s a 2 tasak hajdinát a leírás szerint megfőzzük 
benne. 
Ha megfőtt a hajdina, s lecsepegtettük, akkor levágjuk a zacskók tetejét, s beszórjuk egy jénai 
tálba a megfőtt hajdinákat. 

Amikor megfőtt a pörkölt is, akkor rárakjuk a hajdinára a pörköltet, nagyon minimális szafttal. 
Jól átkeverjük, s el is készült a hajdinás húsunk. 
 
 
Megosztas

Szolj hozza

Valaszolj

* Neved: (Megjelenik)
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Nem kotelezo http://)
* Hozzaszolasod:

Legutobbi cikkek




Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.