Hajdina fasírt

Feltoltve:
Hajdina fasírt

Hozzávalók:
1 csomag 12,5 dkg hajdina
kb. 2 púpos evőkanál zsemlemorzsa
1 mokkáskanál só
1 csipett őrölt köménymag
1 csipett fehérbors
1 db kisebb vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 db tojás
1 teáskanál só a hajdina főzéséhez
zsemlemorzsa a fasírtok belehempergetéséhez
étolaj a fasírtok sütéséhez
 
Elkészítése:
A tasakos hajdinát előírás szerint megfőztem sós vízbe. Amíg fő a hajdina, addig a vörös-
hagymát apróra összekockázom, a fokhagymát fokhagymanyomón összeaprítom, s pici 
olajon, pici sóval megszórva megpárolom.

Ha már megfőtt a hajdina, lecsepegtettem, s ha már langyosra hűlt, akkor hozzákevertem 
a zsemlemorzsát, a fűszereket, a vöröshagymát és a fokhagymát, a tojást. 
Ezután fasírtokat formázok a masszából, zsemlemorzsába forgatom és olajba kisütöm.

Megosztas

Szolj hozza

Valaszolj

* Neved: (Megjelenik)
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Nem kotelezo http://)
* Hozzaszolasod:

Legutobbi cikkek




Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Új termékek

» Nincs új termék

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.