Bundás alma

Feltoltve:
Bundás alma

Hozzávalók:
2 db nagyobb alma 
kb. 5 dkg liszt 

Hozzávalók a palacsinta tésztához:
10 dkg liszt 
1 egész tojás
1 dl tej
2 lapos teáskanál kristálycukor
kb. 0,5 dl szénsavas ásványvíz
étolaj a sütéshez

Sütés után megszórjuk:
kb. 3 evőkanál porcukor és 1 mokkáskanál fahéj keverékével

Elkészítése:
A palacsintatészta hozzávalóit összekeverjük. 
Az almákat meghámozzuk, majd a magházát kivájjuk, s kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk. 
Az alma karikákat belemártjuk a lisztbe, majd a palacsintatésztába, s utána megsütjük a 
forró olajban. 

Egy nagyobb tányérra rakunk ketté hajtott konyhai papírtörlőt, erre rárakjuk a megsült almákat, 
hogy feligya az olajat. 

Utána pedig átrakjuk egy másik tányérra a megsült almaszeleteket, s megszórjuk a porcukor 
és a fahéj keverékével. 

Már melegen tálalható.
Megosztas

Szolj hozza

Valaszolj

* Neved: (Megjelenik)
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Nem kotelezo http://)
* Hozzaszolasod:

Legutobbi cikkek




Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Új termékek

» Nincs új termék

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.