NeoLife Kal-Mag Plus D Teljes nézet

NeoLife Kal-Mag Plus D

180 tabletta. Kal-Mag D

A NeoLife Kal-Mag Plus D termékünk a lehető legoptimálisabb 2:1 arányban tartalmazza a kalciumot és magnéziumot. A magnézium fontos szerepet játszik a szív-és érrendszer szabályozásában és az izomösszehúzódásban, több száz enzimreakcióban vesz részt.

Bővebb leírás

724

5 970 Ft

Kedvezmény Kedvezmény!

-500 Ft

6 470 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával 149 hűségpontok. A kosárad összesen 149 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 149 Ft .


NeoLife Kal-Mag Plus D <p>A kalcium megerősíti a fogakat és a csontokat, emellett csökkenti a magas vérnyomás kialakulásának a kockázatát. A kalciumnak fontos szerepe van emellett az izomösszehúzódásban, a véralvadásban valamint az idegimpulzusok továbbításában.</p> <p>A szervezetnek D-vitaminra van szüksége azért, hogy az elfogyasztott táplálékból felszívja és fel is használja a kalciumot.</p> <p><strong>A lehető legoptimálisabb 2:1 arányban</strong> tartalmazza a kalciumot és magnéziumot.</p> <p><strong>Tiszta kalcium-karbonát, </strong>tápanyagban gazdag és természetes.</p> <p><strong>D-vitamint tartalmaz, </strong><strong>ami nagy mértékben elősegíti a kalcium felszívódását a csontokban.</strong><strong> </strong></p> <p><strong>Három tabletta napi 450 mg kálciumot és 225 mg mágnéziumot</strong> szolgáltat a lehető legoptimálisabb 2:1 arányban.</p> <p><br /> <img src="http://www.gnld.com/assets/17/product/11739/kalmag_d.png" alt="" /></p> <p>Gyerekeknek napi 1 tabletta</p> <p>Felnőtteknek napi 2-4 tabletta</p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong>Törzsvásárlói ára: 5.820,-Ft</strong></span></span></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="font-size: 10pt;">A termék pontértéke: 12 pont</span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><span style="font-size: 8pt; color: #ff6600;"><a href="http://www.live-natural.hu/content/2-hogyan-lehetek-torzsvasarlo"><span style="color: #ff6600;">Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...</span></a></span><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="font-size: 10pt;"><br /></span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></p>
6 470 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

2 Other products in the same category

A kalcium megerősíti a fogakat és a csontokat, emellett csökkenti a magas vérnyomás kialakulásának a kockázatát. A kalciumnak fontos szerepe van emellett az izomösszehúzódásban, a véralvadásban valamint az idegimpulzusok továbbításában.

A szervezetnek D-vitaminra van szüksége azért, hogy az elfogyasztott táplálékból felszívja és fel is használja a kalciumot.

A lehető legoptimálisabb 2:1 arányban tartalmazza a kalciumot és magnéziumot.

Tiszta kalcium-karbonát, tápanyagban gazdag és természetes.

D-vitamint tartalmaz, ami nagy mértékben elősegíti a kalcium felszívódását a csontokban.

Három tabletta napi 450 mg kálciumot és 225 mg mágnéziumot szolgáltat a lehető legoptimálisabb 2:1 arányban.


Gyerekeknek napi 1 tabletta

Felnőtteknek napi 2-4 tabletta

Törzsvásárlói ára: 5.820,-Ft

A termék pontértéke: 12 pont

Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...

Írja meg véleményét

NeoLife Kal-Mag Plus D

NeoLife Kal-Mag Plus D

Írja meg véleményét

Legutobbi cikkek
Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.