GNLD Aloe Vera Plus Teljes nézet

GNLD Aloe Vera Plus

1 liter finom ital. Aloe Vera Plus

Már évszázadok óta használják az aloe verát a természetes szépség és egészség eléréshez és mindig nagy népszerűségnek örvendett. Noha nem ismerik el gyógyszerként, legalábbis a szó kémiai értelmében, népszerűsége mit sem csökken, hatékonysága pedig bizonyított

Bővebb leírás

731

4 690 Ft

Kedvezmény Kedvezmény!

-1 000 Ft

5 690 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával 117 hűségpontok. A kosárad összesen 117 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 117 Ft .


GNLD Aloe Vera Plus <p><span><span> Felfedezték, hogy a növény két igen fontos antioxidánst is tartalmaz: a C- és az E-vitamint, valamint egy lényeges nyomelemet, a cinket.<br /> A <strong>GNLD Aloe Vera Plus</strong> készítménye, frissítő, tiszta Aloe Vera kivonat és egy speciális gyógynövénykeverék (fekete tea, kamilla és citrom). Az Aloe Vera Plus egy ízletes és természetes eszköz szervezetünk energiával való feltöltéséhez, így könnyedén szembe tudunk nézni a mindennapi kihívásokkal. <br /><br /></span></span></p> <p><strong>Aloe Barbadensis Miller nevelte az Egyesült Államokban.</strong> Az aloe vera növénycsalád legértékesebb tagja.</p> <p><strong>Speciális gyógynövénykeveréket tartalmaz.</strong> A legjobb minőségű ginzeng és kamilla kivonatokat tartalmazza, természetes citrom aromával ízesítve, ami által egyedülálló frissítő itallá válik.</p> <p><strong>Fruktózzal ízesített.</strong> Ennek a speciális monoszaharidnak az édessége igazán kellemes ízt kölcsönöz, anélkül, hogy később hipoglikémiát okozna.</p> <p><strong>Alapvető tápanyagokat tartalmaz.</strong> E-vitamint, C-vitamint és cinket tartalmaz.</p> <p><strong>Fogyasztás előtt enyhén felrázandó! Hűvös, száraz helyen tartandó, felnyitás után hűtőszekrényben kell tárolni.</strong></p> <p><strong>Használata: 1-2 x  50 ml naponta.</strong></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong>Törzsvásárlói ára: 4.400,-Ft</strong></span></span></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="font-size: 10pt;">A termék pontértéke: 10 pont</span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></p> <p><span style="color: #ff6600;"><a href="http://www.live-natural.hu/content/2-hogyan-lehetek-torzsvasarlo"><span style="color: #ff6600;">Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...</span></a></span><strong><br /></strong></p> <p><strong><br /></strong></p>
5 690 Ft

7 Other products in the same category

Előző
Következő

Felfedezték, hogy a növény két igen fontos antioxidánst is tartalmaz: a C- és az E-vitamint, valamint egy lényeges nyomelemet, a cinket.
A GNLD Aloe Vera Plus készítménye, frissítő, tiszta Aloe Vera kivonat és egy speciális gyógynövénykeverék (fekete tea, kamilla és citrom). Az Aloe Vera Plus egy ízletes és természetes eszköz szervezetünk energiával való feltöltéséhez, így könnyedén szembe tudunk nézni a mindennapi kihívásokkal.

Aloe Barbadensis Miller nevelte az Egyesült Államokban. Az aloe vera növénycsalád legértékesebb tagja.

Speciális gyógynövénykeveréket tartalmaz. A legjobb minőségű ginzeng és kamilla kivonatokat tartalmazza, természetes citrom aromával ízesítve, ami által egyedülálló frissítő itallá válik.

Fruktózzal ízesített. Ennek a speciális monoszaharidnak az édessége igazán kellemes ízt kölcsönöz, anélkül, hogy később hipoglikémiát okozna.

Alapvető tápanyagokat tartalmaz. E-vitamint, C-vitamint és cinket tartalmaz.

Fogyasztás előtt enyhén felrázandó! Hűvös, száraz helyen tartandó, felnyitás után hűtőszekrényben kell tárolni.

Használata: 1-2 x  50 ml naponta.

Törzsvásárlói ára: 4.400,-Ft

A termék pontértéke: 10 pont

Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...


Írja meg véleményét

GNLD Aloe Vera Plus

GNLD Aloe Vera Plus

Írja meg véleményét

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.