NeoLife Aloe Vera Plus Teljes nézet

NeoLife Aloe Vera Plus

1 liter finom ital. Aloe Vera Plus

Már évszázadok óta használják az aloe verát a természetes szépség és egészség eléréshez és mindig nagy népszerűségnek örvendett. Noha nem ismerik el gyógyszerként, legalábbis a szó kémiai értelmében, népszerűsége mit sem csökken, hatékonysága pedig bizonyított

Bővebb leírás

731

4 880 Ft

Kedvezmény Kedvezmény!

-450 Ft

5 330 Ft

Ennek a terméknek a megvásárlásával 122 hűségpontok. A kosárad összesen 122 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 122 Ft .


NeoLife Aloe Vera Plus <p><span><span> Felfedezték, hogy a növény két igen fontos antioxidánst is tartalmaz: a C- és az E-vitamint, valamint egy lényeges nyomelemet, a cinket.<br /> A <strong>NeoLife Aloe Vera Plus</strong> készítménye, frissítő, tiszta Aloe Vera kivonat és egy speciális gyógynövénykeverék (fekete tea, kamilla és citrom). Az Aloe Vera Plus egy ízletes és természetes eszköz szervezetünk energiával való feltöltéséhez, így könnyedén szembe tudunk nézni a mindennapi kihívásokkal. <br /><br /></span></span></p> <p><strong>Aloe Barbadensis Miller nevelte az Egyesült Államokban.</strong> Az aloe vera növénycsalád legértékesebb tagja.</p> <p><strong>Speciális gyógynövénykeveréket tartalmaz.</strong> A legjobb minőségű ginzeng és kamilla kivonatokat tartalmazza, természetes citrom aromával ízesítve, ami által egyedülálló frissítő itallá válik.</p> <p><strong>Fruktózzal ízesített.</strong> Ennek a speciális monoszaharidnak az édessége igazán kellemes ízt kölcsönöz, anélkül, hogy később hipoglikémiát okozna.</p> <p><strong>Alapvető tápanyagokat tartalmaz.</strong> E-vitamint, C-vitamint és cinket tartalmaz.</p> <p><strong>Fogyasztás előtt enyhén felrázandó! Hűvös, száraz helyen tartandó, felnyitás után hűtőszekrényben kell tárolni.</strong></p> <p><strong>Használata: 1-2 x  50 ml naponta.</strong></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong>Törzsvásárlói ára: 4.800,-Ft</strong></span></span></p> <p><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="font-size: 10pt;">A termék pontértéke: 10 pont</span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></strong></span></span></p> <p><span style="color: #ff6600;"><a href="http://www.live-natural.hu/content/2-hogyan-lehetek-torzsvasarlo"><span style="color: #ff6600;">Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...</span></a></span><strong><br /></strong></p> <p><strong><br /></strong></p>
5 330 Ft

7 Other products in the same category

Előző
Következő

Felfedezték, hogy a növény két igen fontos antioxidánst is tartalmaz: a C- és az E-vitamint, valamint egy lényeges nyomelemet, a cinket.
A NeoLife Aloe Vera Plus készítménye, frissítő, tiszta Aloe Vera kivonat és egy speciális gyógynövénykeverék (fekete tea, kamilla és citrom). Az Aloe Vera Plus egy ízletes és természetes eszköz szervezetünk energiával való feltöltéséhez, így könnyedén szembe tudunk nézni a mindennapi kihívásokkal.

Aloe Barbadensis Miller nevelte az Egyesült Államokban. Az aloe vera növénycsalád legértékesebb tagja.

Speciális gyógynövénykeveréket tartalmaz. A legjobb minőségű ginzeng és kamilla kivonatokat tartalmazza, természetes citrom aromával ízesítve, ami által egyedülálló frissítő itallá válik.

Fruktózzal ízesített. Ennek a speciális monoszaharidnak az édessége igazán kellemes ízt kölcsönöz, anélkül, hogy később hipoglikémiát okozna.

Alapvető tápanyagokat tartalmaz. E-vitamint, C-vitamint és cinket tartalmaz.

Fogyasztás előtt enyhén felrázandó! Hűvös, száraz helyen tartandó, felnyitás után hűtőszekrényben kell tárolni.

Használata: 1-2 x  50 ml naponta.

Törzsvásárlói ára: 4.800,-Ft

A termék pontértéke: 10 pont

Hogyan lehetek törzsvásárló? Katt ide ...


Írja meg véleményét

NeoLife Aloe Vera Plus

NeoLife Aloe Vera Plus

Írja meg véleményét

Legutobbi cikkek
Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.