Egészség megőrző programjaink

1 terméket találtam.
Egészség megőrző programjaink

Válasszon a problémák, betegségek szerinti kategóriákból. Megtalálhatja az adott problémára ajánlott termékeinket,...

Bővebben

Alkategóriák

 • Ízületi program

  ÍZÜLETI PROGRAMAz ízületi betegségek - köszvény, reuma, túlerőltetés okozta gyulladás - visszavezethetők a helytelen táplálkozásra. Közismert, hogy a köszvényt az izületi tokban kikristályosodó húgysav okozza, amely mozgáskor az egymáson elcsúszó porcok közé kerül és iszonyú fájdalmat okoz. A reuma, a túlerőltetett ízület fájdalmas, megduzzad. A hosszan tartó gyógyszeres kezelés hátránya, hogy a porcok érrendszerrel rosszul ellátottak, ezért mire a kellő mennyiségű hatóanyag odajut, máshol (gyomorban, májban, vesében) túl sok kerül, kiváltva a nem kívánt és súlyos mellékhatásokat: gyomorvérzés, stb. A meoldást az Omega 3 Plus, Búzacsíra olaj, az Aloe Vera Plus ital és a Full Motion porcépítő készítmények jelentik, mert ezek hosszabb távon regenerálják az érrendszert, ezáltal a porcok vérellátása is javul, ugyanakkor nem vezetnek megszokáshoz és nincs mellékhatásuk. Az Omega 3Plus pedig a szervezetben gyulladáscsökkentő prosztaglandinná alakul. Miért a GNLD? Mert a legjobb organikus (természetes) alapanyagú táplálékkiegészítők! Az ízületi panaszok megszüntetése mellett több más betegséget is megelőznek: szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség, tehát többszörös hasznos hajtanak!

 • Daganat megelőző program

  DAGANAT MEGELŐZŐ PROGRAMMagyarországon a 2. halálozási ok a daganatos betegség. Jelenleg minden 7-ik embernek van rá esélye, hogy kialakuljon nála. Minden 11. nőnek esélye van a melldaganatra! Ez nem csak statisztika, iszonyú számok. Miért pont én esnék bele? Ha bekövetkezik: miért pont velem? A daganatos betegségek félelmetes gyorsasággal terjednek: 3 évente megduplázódik a diagnosztizált esetek száma. A kiváltó ok között szerepe van a hajlamnak (daganatos szülők, nagyszülők, oldalági rokonok esetén 2-4-szeres a gyakoriság), a dohányzásnak, az élelemmel elfogyasztott vegyszerek és környezeti ártalmaknak, de amerikai kutatások szerint a legfőbb kiváltó ok a táplálkozási szokásokban van. Az alkalmazott gyógymódokkal (citosztatikus kezelés, sugárterápia, műtét) a betegségek lefékezhetők, de nagy az esély a kiújulásra. A megoldás: az immunrendszer erősítése és a megelőzés, mert minden ember szervezetében keletkeznek daganatos sejtek, de a jól működő "limfociták" ezeket felismerik és a "killer" sejtek (ölő- faló sejtek) megsemmisítik. Komplex antioxidáns terápia: Carotenoid Complex, Flavonoid Complex, Cruciferous Plus, Búzacsíra, Omega 3 Plus és GR2 Control. A készítmények egy részét más cégek is előállítják, de ilyen teljes körű védelmet csak a GNLD termékei tudnak nyújtani. A termékek kifejlesztését Artur Furst irányította, aki a ma is alkalmazott Kombinált Kemoterápiát felfedezte, de felismerve ezek korlátozott hatását és mellékhatásait, a '60-as évektől a GNLD-nél a természetes anyagokban kereste a megoldást.

 • Szív és érrendszeri program

  A SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI PROGRAMA világon évente 15 millió ember halálát okozzák. Magyarországon a vezető halálozási ok, Európában - sajnos - első helyen állunk ezzel. Kiváltó ok: megváltozott életmód, kevés mozgás, sok stressz, helytelen táplálkozás: sok cukor, szánhidrát - elhízás. A gyógyszeres kezelés, esetleg műtét legtöbbször csak átmeneti megoldás, az okot nem szünteti meg. A megoldás az életmód, a táplálkozási szokások gyökeres megváltoztatása. Ebben segítenek a táplálék kiegészítők. Elsősorban: Omega 3 Plus, Búzacsíra olaj, Flavonoidok, Carotenoidok és helyes, szénhidrát mentes étrend valamint mozgás! Az omega 3 Plus 70%-al, a Búzacsíra olaj 41%-al csökkenti a veszélyt! Miért a GNLD? Az Omega 3 Plus csak a hideg tengerekből kifogott egészséges, állatorvos által bevizsgált, fiatal lazacok húsából készül. A búzacsíra olaj biobúzából készül, tartalmazza a tokoferolokat és tokotrienolokat is - tehát valóban egy komplex ("8 törzses") E-vitamin forrás, ami a többi E-vitamin készítményekre nem jellemző. Caorenoic és Flavonoid Complex csak nálunk kapható, kizárólag teljes értékű zöldségekből, gyümölcsökből készül, a hatóanyagok teljes skáláját tartalmazza.

 • Csontritkulást megelőző program

  CSONTRITKULÁST MEGELŐZŐ PROGRAMA kalcium és a magnézium a szervezetben számos anyagcsere folyamatot szabályoz: pl. a szívritmus szabályozását, az idegi ingerek továbbítását, stb. Ha nem kapunk eleget a táplálékkal, a testünk a csontból vonja el a különbséget, és kialakul a csontritkulás. "Néma járványnak" nevezik, mert kialakulását nem kíséri figyelmeztető jel, végül a csontok törékennyé válnak. Főleg a menoplauza után alakul ki a nőknél, a világon milliókat érint. Amikor megtörténik a baj, törik, majd nem forr össze a csont. Ha már kiderült a baj, rendszerint csak a további romlást tudjuk megakadályozni injekciókkal, gyógyszerekkel - számos mellékhatással. A megoldás a helyes táplálkozás, megelőzés !!! A mai tej, tejtermékek sajnos nem sok kálciumot tartalmaznak, egyes élelmiszerek pedig kifejezetten kivonják szervezetünkből (kóla). Ezért van szükség táplálék kiegészítőkre: Kal-Mag D és a beépülést segítő fehérje, a Nutrishake, valamint az új Betaguard. A Betaguard olyan anyagokat tartalmaz, ami védi sejtjeinket. Olyan hiányosságokat pótol, melyeket étrendünkből nem tudunk beszerezni. Miért a GNLD? Mert a Kal-Mag D nem az általában használt csontlisztből készül, így nem rakódik le szervezetünkben. Felszívódása 38%-os, szemben a jellemnző 3-10%kal, melyet segít a D vitamin tartalma is, az ára pedig a legjobb a piacon.

 • Energia Program - Öregedés lassítása

  ENERGIA PROGRAM - ÖREGEDÉS LASSÍTÁSAAmikor sok mozgás, fizikai munka következtében elfáradunk, az egy természetes dolog. Amikor minden indok nélkül fáradtnak érezzük magunkat fáradtnak: van, hogy már reggel fáradtan ébredünk, vagy a közismert tavaszi fáradtság. A jelenség veszélyesebb mint gondolnánk: a sejtek fáradása idő előtti elöregedésükhöz, majd pusztulásukhoz vezet. A vörös vérsejtek 120 nap helyett akár 80 nap alatt halnak el, a szervezetünk ennek következtében - leegyszerűsítve - 2 év alatt 3-at öregszik, 50-60 évesen olyan lesz az állapotunk, mintha 70-80 évesek lennénk. Mindez stressz, a rohanó életmód és a vele összefüggő kapkodva elfogyasztott gyorsétkezések következménye (ezek messze nem azokat az alapanyagokat tartalmazzák, amire szervezetünknek szüksége lenne, és ami bennük volt is, nagyrészt tönkrement a konzerválás, feldolgozás, főzés során.) A megoldás a helyes, gondosan összeállított, nyers magvakat, zöldségeket, gyümölcsöket tartalmazó, rendszeres táplálkozás lenne. Az 50-es évek végén egy Los Angeles közelében lévő laboratóriumban fedezték fel, hogy a sejtek fáradását, idő előtti elöregedését bizonyos vitaminok, nyomelemek hiánya okozza. Ezután előállították a Formula IV kapszulát, amely optimális arányban tartalmazza mindezeket, amennyi jellemzően hiányzik az étrendből. Ennek terjesztésére saját céget hoztak létre, amelyből a Golden Neo-Life Diamite (GNLD) kifejlődött. Napi 1 kapszula Formula IV, Tre-en-en, Formula IV Plus vagy Pro Vitality Plus mellett a hatás néhány nap után érezhető, és havi költsége kevesebb, mint amennyit kávéra, üdítőre vagy nassolásra költünk, sőt 4-5ször kevesebb mint amennyit cigarettára kiadunk. Ennyiért lehet megszabadulni a fáradtságtól, a korai öregedéstől!

 • Emésztőrendszeri program

  EMÉSZTŐRENDSZERI PROGRAMAz emésztőrendszert a szájtól a gyomron, beleken át a végbélig nyálkahártya borítja, rajta az emésztés fázisainak megfelelő flórával, baktériumtörzsekkel. Ha az itt kialakult egyensúly megbomlik, először emésztési problémák, széklet zavarok, majd fekélyek jelentkeznek. Vannak gyógyszerek, melyek segítenek a tünetek csökkentésében, vagy a műtét is segíthet, de nem érdemes megvárni míg ide fajul a dolog. A megoldás: a belső sebek gyógyítására az Aloe vera Plus, és az egészséges bélflórához az Acidophilus Plus. Miért a GNLD? Mert a piacon kapható Aloe italok közül az egyetlen , amelyből kivonták a rossza ízt, kellemetlen szagot és az epebántalmakat okozó "aloin-t", miközben a jótékony hatása megmaradt. Az Acidophilus Plus pedig a legkomplexebb a piacon: 5 törzset tartalmaz. Elég megkóstolni az Aloe Vera Plus italt, hogy érezze a különbséget, majd napi szinten meg is tapasztalja jótékony hatását.

 • Diabetes program

  DIABETES PROGRAMA cukorbetegség az, amikor a hasnyálmirigy nem termel a cukorbontáshoz szükséges inzulint, és ezért a beteg kénytelen naponta többször tablettával vagy injekcióval a vérébe juttatni, a hatást pótolni. A betegség egyértelműen a táplálkozási szokások megváltoztatásával van összefüggésben. Magyarországon jelenleg 500.000 betegről tudunk, ugyanakkor 100 éve nem gyártottak még cukrot, ma pedig mindennapossá váló édességekkel és főleg cukros italokkal havonta több kilót fogyasztunk belőle. Vannak figyelmeztető jelek: Pl. elhízás, szédülés, száj szárazság. A betegség szövődményei: tönkre teszi a érrendszert, a keringést és az idegrendszert. Először a legfinomabb erek károsodnak, a szemben lévők, melyek látászavart okoznak, majd a végtagokban, melyet sokszor csak amputációval lehet orvosolni. A helyes táplálkozással és táplálékkiegészítőinket, ha még időben kezdjük alkalmazni, a betegség kialakulása megelőzhető. Ha már kialakult, javítható, ki lehet küszöbölni a szövődményeket, csökkenteni az inzulin szükségletet. A GNLD a legtisztább, kiváló minőségű természetes alapanyagokból készíti termékeit. A tapasztalatok kiválóak, aki a megfelelő 4-6 hónapos kúrát végigcsinálják, laboreredményeiken ellenőrizhetik a hatást. Javaslatunk: Betaguard, Aloe Vera Plus, GR2 Control vagy Nutrishake, Omega 3 Plus, Carotenoid Complex.

 • Allergia megelőző program

  ALLERGIA, SZÉNANÁTHA, ASZTMA MEGELŐZŐ PROGRAM50-100 évvel ezelőtt szinte ismeretlen volt az allergia, napjainkban minden 3. ember szenved tőle, és ez az arány évről évre nő. Ennek főleg környezetünkben, a táplálékokban elszaporodott szintetikus anyagok, vegyszerek az okai. A szervezetünk egyre nehezebben birkózik meg a sok idegen anyaggal. Először csak egy allergén van, majd egyre több, végül megjelenik az asztma. Az allergiára a mai napig nincs gyógyszer- A kialakult asztmát szteroidokkal kezelik, ami egy idő után függőséghez vezethet. Mellékhatásai: hízás, májkárosodás, mellékvese bántalmak, stb. A szájba fújható puffok hatása hasonló, egy ideig tágítják a hörgőket, de rombolják, és ezzel csökkentik a légzőfelületet, így hosszú távon egyre több kell és egyre súlyosabbá teszi a betegséget. A megoldás: Az immunrendszer erősítése, a keletkező szabadgyökök semlegesítése antioxidánsokkal, méregtelenítés: Carotenoid Complex, Omega 3 Plus, Kal-Mag D (antihisztaminként), Flavonoid Complex. Ezen készítmények szabadalmi oltalommal védettek, csak a GNLD-nél lehet megkapni, és mivel rendkívül bonyolult előállításuk, ebben a minőségben és hatóanyag tartalomban a komkurencia még nem tudta lemásolni.

 • Baba program

  BABA PROGRAMA Magyar Nőgyógyász Onkológusok Társaságának hivatalos tudományos folyóiratában, a „Nőgyógyászati Onkológia” 3. évfolyam 1. számában ajánlott táplálékkiegészítőket a GNLD kínálja az Ön számára. A GNLD termékein végzett tudományos kutatások, vizsgálatok és megfigyelések bebizonyították, hogy a termékek hatékonyan működnek. A készítmények kizárólag azokat az anyagokat tartalmazzák, amelyeket a szervezetbe be kell vinni.- HA NEM JÖN ÖSSZE...A GNLD Wheat Germ Oil terméke olyan étrendkiegészítő, mely az E vitamin család mind a 8 törzsét tartalmazza. Kifejezett antioxidáns hatásán kívül elősegíti a szervezet aktivitását, lassítja az öregedést, segít a legyengült szervezetnek és a lábadozóknak a regenerálódásban, védi a bőr, köröm, haj szépségét, táplálja a szöveteket, férfiaknál serkenti a spermiumok számát, aktivitását, felkészíti a női szervezetet a terhességre. A GNLD Acidophilus Plus terméke 5 féle probiotikumot, 5 milliárd élő mikroorganizmust tartalmaz. A bél- és emésztőrendszer működését optimalizálják, ezáltal erősítik az immunrendszert. Javasoljuk széklet rendellenességnél, a tápcsatorna, húgycső, hüvely gyulladásainál, Dysbacteriosisnál (Candida), refluxnál. Beállítja a szervezet és a hüvely egészséges pH értékét. Laktóz- és liszt érzékenyek is fogyaszthatják. A GNLD Flavonoid Complex terméke a sejtek vizes részét védi az oxidációval szemben, segít az öregedés káros hatásainak enyhítésében és egyes szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát is csökkenti. Erősíti az érfalakat, így csökkenti a visszér kialakulását, erősíti a méhfalat. Erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatással bír.A flavonoidok teljes skáláját tartalmazza, C-vitamin tartalma segíti a felszívódását.- KISMAMÁKNAK...A GNLD Formula IV terméke teljes értékű táplálékkiegészítő. Az úgynevezett „Élet láncának” minden részét erősíti: ásványi anyagok, vitaminok és hozzájuk tartozó tápanyagok, enzimek, szénhidrátok hasznosítása az energiatermeléshez, Lipidek és Szterolok, emésztés, felszívódás és fehérjeszintézis támogatása. Vasat és folsavat is tartalmaz, így kismamáknak kifejezetten ajánljuk. Tartósítószert és egyéb szintetikus adalékanyagokat nem tartalmaz. Teljes értékű tápanyagok a mamának… óriási előny a babának! A GNLD Omega 3 Salmon Oil Plus terméke az omega-3 zsírsavak mind a nyolc tagját tartalmazza. Az omega-3 zsírsavak szerepe meghatározó már a magzati fejlődés kezdeti szakaszától kezdve. A kismamának és édesanyának egyaránt szükségük van rá a szív- és érrendszer egészséges működéséhez, a megfelelő vérképhez, a vérnyomás normál szinten tartásához, a sejtstruktúra megerősítéséhez és helyes működéséhez. Stresszoldó hatása segít elkerülni a szülés utáni depressziót, gyulladáscsökkentő hatásuk révén segítenek megőrizni az ízületek egészséges ruganyosságát. A babák esetében meghatározó szerepük van az agy- és a központi idegrendszer kialakulásában valamint a látóideg és a retina fejlődésében. A terhesség alatt az étrendbe beiktatott omega-3 zsírsavak hatással vannak a születendő gyermek fejlődésére, még az alvási szokásokra is. A GNLD Kal-Mag Plus D terméke Kombinált kálcium- és magnézium tartalmának köszönhetően kétszeres jótékony hatást fejt ki. Exkluzív formulája ezen kívül D3 vitamint is tartalmaz, így a kálcium könnyebben tud felszívódni a szervezetbe, jobban hasznosul a csontszerkezetben. Erősíti a csontokat és a fogakat, elősegíti a vas felszívódását, javítja az idegrendszer működését, valamint az izmok növekedését. Szabályozza a szív és érrendszer működését, jótékony hatással van az idegrendszerre. Kizárólag természetes eredetű összetevőkből épül fel, nem tartalmaz cukrot, dolomitot és csontlisztet.

 • Gyermekünk védelme

  A szervezet egészséges fejlődésének alapjait gyermekkorban kell lerakni. A gyermekek elképesztő fejlődésen mennek át fizikailag és mentálisan is. Immunrendszerük folyamatos harcban áll a különböző baktériumokkal és vírusokkal, ehhez a harchoz pedig a tápanyagok biztosítják az energiát. Van egy megoldás: a GNLD többféle zöldségben és gyümölcsben található jótékony tápanyag széles skáláját valamint teljes értékű természetes nyersanyagot használ termékei kifejlesztése során, pontosan olyan mennyiségben és minőségben, ami a gyerekek egészséges és optimális növekedését és fejlődését segíti. A gyermekeknek többféle tápanyagra van szükségük sejtjeik táplálására A Vita-Squares a legkomplexebb gyermekek számára kifejlesztett étrendkiegészítő, multivitamin és esszenciális ásványi és nyomelemeket tartalmazó "finom" rágótabletta. Kulcsfontosságú összetevői biztosítják a sejtek növekedéséhez, optimális fejlődéséhez és megújulásához szükséges változatos és teljes értékű tápanyagokat. A Vita-Squares már olyan kortól szedhető, amikor a gyerek képes elrágni egy tablettát. Természetes édesítőszert, fruktózt, glükózt, dextrózt, valamint koncentrált gyümölcslevet (alma és szőlő) tartalmaz. Segít megelőzni a bakteriális fertőzéseket és erősíti az immunrendszert A C-vitamin egy potens antioxidáns, mely hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. Fontos szerepe van többek között a kollagén újraképzésében, ami a sejtek „cementje” a bőr, a csont, a vérerek és egyéb szövetek felépítésének elengedhetetlen összetartó eleme. A gyermekeknek mindig szüksége van rá, főleg a hideg téli hónapokban. Az All-C narancsízű rágótabletta, a gyerekek imádják: a nap folyamán bármikor elrághatják. Természetes forrásból származik, így könnyen felszívódik. Szervezetünk optimális működéséért Az Aloe Vera Plus ital olyan exkluzív formula, mely egyensúlyba hozza a szervezetet. Aloe Verát, Kamillát, Ginsenget, Cinket, E- és C-vitamint tartalmaz. Elűzi a stresszt, erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a nyálkahártyára mind a torok, gyomor és bélflóra területein. Fruktózzal édesített kiváló ízű ital. A GNLD Carotenoid Complex terméke Az első étrendkiegészítő ami igazoltan immunerősítő és sejtvédő hatású. Minden egyes kapszulája optimális arányban tartalmazza a sárgarépa, paradicsom, sárgabarack, őszibarack, paprika, spenót és eperben raktározott karotenoidok teljes választékát. A nyersanyagokat körültekintően választották ki, azért, hogy a karotenoidok családjába tartozó legfontosabb és leghatékonyabb 15 elemet tartalmazza. A sejtek zsíros részének antioxidálását biztosítja, védelmet nyújtanak a szabad gyökök által okozott oxidációs folyamatok semlegesítésében, ezzel nagyban erősíti az immunrendszert, a szívet és védi a sejteket. A GNLD Kal-Mag Plus D terméke Kiemelt tisztaságú, szerves (tojáshéjból kivont) azonnal oldódó kálciumot tartalmaz. Kombinált kálcium- és magnézium tartalmának köszönhetően kétszeres jótékony hatást fejt ki. Exkluzív formulája ezen kívül D3 vitamint is tartalmaz, így a kálcium könnyebben tud felszívódni a szervezetbe, jobban hasznosul a csontszerkezetben. Erősíti a csontokat és a fogakat, valamint az izmok növekedését. Szabályozza a szív és érrendszer működését. Kizárólag természetes eredetű összetevőkből épül fel, nem tartalmaz cukrot, dolomitot és csontlisztet. A GNLD Omega 3 Salmon Oil Plus terméke Az első étrend-kiegészítő, mely az omega-3 zsírsavak mind a nyolc tagját tartalmazza. A tonhalból, szardíniából és szardellából származó olaj, teljes, tiszta és koncentrált. A legújabb kutatások bizonyítják, hogy az omega-3 zsírsavak erősítik a gyerekek csontjait, védik a szívet, serkentik az agyműködést, csökkentik a gyulladásokat (asztma, allergia, ízületi, stb.) csökkenti a magas vérnyomás kialakulását, segíti a triglicerid szint csökkentését, erősíti az idegrendszert, így csökkenti az alvásproblémákat, hiperaktivitást. A Nutriance Aloe Vera Gél attól igazán hatásos, hogy a novény levéből nyert tiszta aloéhoz más kulcsfontosságú botanikai anyagokat is adnak. - Az aloe vera tartalmaz szaponionokat és szterolokat. A szaponionok fertőtlenítő -, a szterolok pedig gyulladáscsökkentő hatásúak. Emellett a szalicilsav tartalma szintén gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. - Sejtmegújító hatásáról ismert allantoint és gyűrűvirágot tartalmaz. - Exkluzív gyógynövénykivonata hozzájárul, hogy bőrünk puha és rugalmas legyen. - A víz alakú formula segít megőrizni bőrünk természetes PH-értékét. - Segít megújítani a külső hatásoknak – napnak, szélnek, és hidegnek – kitett bőrt. Az erős napsugárzás után visszaadja a bőr rugalmasságát és ragyogását. - Klinikailag bizonyított, hogy aloe vera, hársfa kivonat és B5-provitamin (pantenol) összetevőivel pótolja a bőr nedvességvesztését, segíti a hidratációs gát kialakulását. Nyugtat, hidratál és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat. Javasolt • Rovarcsípésekre (darázs, méh, hangya, pók stb. ) - a szúnyogcsípés viszkető érzését szinte azonnal csillapítja és megszűnteti • Égési sérülések esetén- megakadályozza a felhólyagosodást • Felhorzsolások, sérülések esetén a sebkezelésre- többször vékonyan bekenni • Műtét után 1-2 nappal már a sebre kenhető, gyorsítja a sebgyógyulást • Napozás/szoláriumozás után- hűsít, hidratál, nyugtat, segíti a bőr regenerálódását, megakadályozza a hámlást • Fogászati kezelések után- foghúzás után a sebbe kenhető • Fogínysorvadás/ fogínyvérzés/fogínygyulladás – fogat is lehet vele mosni • Fogszabályzót viselőknek- kidörzsölt fogínyre és szájbelsőre • Herpesz és aphta kezelése • Torokgyulladás- elszopogatni, gargalizálni majd lenyelni • Krónikus viszketés • Ekcéma


Legutobbi cikkek
Mack Stores Prestashop Modules, Domain name, and Webspace
Mack webs, Shopping cart and seo experts
Life's Blogs

Copyright © 2013-2014. Live-Natural.hu. Minden jog fenntartva.